BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Fritidsstudier 2020 i Krems an der Donau i Österrike

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Som studier av avslappning kan fritidsstudier vara ett otroligt fördelaktigt ämne för dem som är intresserade av att arbeta med människor. Dessutom, som rekreation och turism är ett huvudområde för forskning inom fritidsstudier, kan yrkesverksamma inom företag, regering eller ideella organisationer finna detta ämne fördelaktigt.

Om du funderar på att främja din utbildning på en institution, där akademisk kompetens följs sedan Österrike erbjuder den bästa destinationen. Dessa institutioner är forskningsbaserade därmed ge alla elever att få idéer om hur man kan lösa verkliga problem.

Krems är en vacker stad i Österrike. Att vara den femte största, har den värd några anmärkningsvärda utbildningscentra såsom Donau University Krems, IMC Fachhochschule Krems och många andra tekniska institut.

Be om information Kandidatprogram i Fritidsstudier i Krems an der Donau i Österrike 2020

1 Resultat i Fritidsstudier, Krems an der Donau Filter

Kandidat turism och fritidshantering

IMC Fachhochschule Krems
Kandidatexamen
01 Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Turist- och fritidshögskolan utvecklar omfattande företagsekonomisk kompetens för turismindustrin.

Läs mer