Filter
Kandidatexamen
Österrike Krems an der Donau Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Fritidsstudier 2020 i Krems an der Donau i Österrike

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Som studier av avslappning kan fritidsstudier vara ett otroligt fördelaktigt ämne för dem som är intresserade av att arbeta med människor. Dessutom, som rekreation och turism är ett huvudområde för forskning inom fritidsstudier, kan yrkesverksamma inom företag, regering eller ideella organisationer finna detta ämne fördelaktigt.

Om du funderar på att främja din utbildning på en institution, där akademisk kompetens följs sedan Österrike erbjuder den bästa destinationen. Dessa institutioner är forskningsbaserade därmed ge alla elever att få idéer om hur man kan lösa verkliga problem.

Krems är en vacker stad i Österrike. Att vara den femte största, har den värd några anmärkningsvärda utbildningscentra såsom Donau University Krems, IMC Fachhochschule Krems och många andra tekniska institut.

Be om information Kandidatprogram i Fritidsstudier i Krems an der Donau i Österrike 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Fritidsstudier, Krems an der Donau

Examina
Plats
Österrike
Krems an der Donau
Studietyp
Tempo
IMC University of Applied Sciences Krems

Turist- och fritidshögskolan utvecklar omfattande företagsekonomisk kompetens för turismindustrin. ... [+]

Företagsekonomi - Språk - Turism Insights

Vad kan turismsprodukter se ut i framtiden? Hur kan de finansieras? Hur kan jag lösa branschspecifika problem, bland annat vid evenemangshantering, mötesbranschen eller destinationshanteringen? Det här är frågor som våra studenter tittar på. Innan det studerar de allmänna affärsämnen som marknadsföring och redovisning, vilket ger dem en solid grund för att starta en karriär inom turismhantering. "Add-ons" inkluderar engelska som undervisningsspråk, chansen att lära sig ett extra språk, och fördelarna med många internationella praktikplatser och på arbetsnivå på arbetsnivå.

KursinnehållFöretagsekonomi, Ekonomi, JuridikTurism och fritidshantering, specialiserad turismstudierVerktyg och metoderytterligare ett språkPraktisk träning / yrkeskompetensVid en blickVaraktighet: 3 år / 6 terminerFormat: heltid eller deltidUndervisningsspråk: engelskaAkademisk examen: Bachelor of Arts in Business (BA)Intag: årligen, varje år i septemberStudieavgifter: per semester 363,36 euro för EU / EES-medborgare, 3900 euro för medborgare utanför EU / EES... [-]
Österrike Krems an der Donau
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska