BACHELORSTUDIES

De mest populära kandidatprogrammen i angers Frankrike 2020/2021

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Angers staden är den historiska huvudstaden i Anjou, Frankrike. Det är hem för mer än 100.000 invånare. Staden har 2 universitet nämligen University of the West - UCO, och universitetet i Angers.

Jämför kandidatprogram i angers i Frankrike 2020/2021

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi i internationellt företagande

Université Catholique de l'Ouest - UCO
BBA
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Ett internationellt företags- och ledarprogram helt levererat på engelska, med möjlighet att tillbringa den första terminen på BBA tredje året i en amerikansk, europeisk eller ...

Läs mer

Kandidat i riskhantering

ESAIP Graduate School of Engineering
Kandidatexamen
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Sesaip Engineer-programmet i Risk Management

Läs mer

Baccalaureat 5 Datavetenskap - Internationellt Program

ESAIP Graduate School of Engineering
Kandidatexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Angers campus erbjuder 100% av kurserna på engelska. Detta gör det möjligt att utvecklas i ditt dagliga liv i din förståelse och i muntligt och skriftligt uttryck: mer än ett ...

Läs mer