212 Kandidat Program i Frankrike for 2024

Kandidat Program i Frankrike for 2024Filter
    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spanien
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i datavetenskap förbereder studenterna för att vara starka kommunikatörer inom ett internationellt sammanhang, analytiska och kritiska tänkare med gedigen matematisk, dator-, och dataanalys kunskap och beslutsfattande och problemlösningsförmåga, och socialt ansvarsfullt med ett tydligt fokus på hållbarhet.

    • Nice, Frankrike

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    BESIGN School erbjuder sina studenter en unik möjlighet att sticka ut genom att specialisera sig redan under andra året på kandidatprogrammet. Denna specialisering kommer att genomföras under det tredje året. Eleverna har chansen att fördjupa sig i en värld av spännande upptäckter med tre distinkta specialiseringsalternativ. På BESIGN School förblir designutbildningen omfattande, men varje elev har möjlighet att forma sin egen anpassade läranderesa för att uppnå sina unika mål.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spanien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vi inbjuder dig att gå in i en värld där sport och dess värderingar är allestädes närvarande. Gå in i en värld av passioner, känslor och förnimmelser. Integrera in i en marknad som aldrig slutar uppfinna sig själv. Att välja AMOS innebär att gå med i pionjärskolan inom sports Management i Europa som sedan 2007 har följt sina passionerade elever i sportbranschen. Vi erbjuder utbildningar som leder till erkända certifieringar på hög nivå.

    • Grenoble, Frankrike

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Grenoble IAE : s kandidatexamen i management är både det tredje året i en ekonomi och management examen och det första steget i vår Graduate School of Management Pathway . Dess kallelse är att göra det möjligt för studenter att förvärva grundläggande ledningsförmåga som förberedelse för en magisterexamen i ledningsvetenskap som resulterar i specialiserade eller generalistiska ledarpositioner. Alla aspekter av ledningen täcks ur ett tekniskt perspektiv, men också genom ett konceptuellt tillvägagångssätt som syftar till att utveckla öppethet och förmåga att tänka som är nyckeln till ledande positioner. Den ettåriga kandidatexamen i management är avsedd för studenter som redan har fullgjort 120 hp i ett företagsrelaterat ämne och har en lägsta B2-certifierad nivå på engelska.

    • Toulouse, Frankrike
    • Barcelona, Spanien
    • + 2 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Franska, Spanska

    TBS Kandidatprogrammet är en treårig chefsutbildning med yrkesinriktad och tvärkulturell inriktning. Kursen syftar till att ge framtida akademiker de ledaregenskaper som behövs för att möta affärskraven hos företag i Frankrike och runt om i världen. Programmet erbjuder 3 år av värdefulla erfarenheter och möten byggda kring en läroplan som ger varje student möjlighet att antingen fortsätta sina studier eller gå direkt in i en givande yrkeskarriär.

    • Paris, Frankrike

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program erbjuder tvärvetenskapliga kurser i matematik, datorprogrammering, algoritmer och datorarkitektur, förutom elektronik, fysik och humanvetenskap. Det är ett 3-årigt program och lärs 100% på engelska i Paris. Studenter som deltar i detta program har möjlighet att tillbringa en termin ombord.

    • Berlin, Tyskland
    • Paris, Frankrike

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna innovativa tre/fyraåriga kurs är utformad för att utveckla nästa generations företagsledare, kapabla att navigera efter utmaningarna i post-covid-världen. Den internationella affärs- och managementkursen är ett innovativt program som tar itu med de framväxande trenderna och utmaningarna för företag och ledning för att bilda nya globala företagsledare.

    • Strasbourg, Frankrike

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Franska, Tysk

    Att välja kandidatexamen i internationell verksamhet vid EM Strasbourg innebär att man förbinder sig till ett kompetensprogram och spelar en aktiv roll i din utbildning. Vårt International Manager-spår erbjuder en hög nivå av akademisk och operativ utbildning för att utbilda ansvariga chefer. Från teoretisk kunskap till praktisk kunskap kommer du att utveckla dina språkkunskaper och utvecklas i en internationellt fokuserad miljö. Denna utbildning inkluderar minst nio månaders professionell placering, i Frankrike eller utomlands, för att upptäcka hur ett företag arbetar, få nya färdigheter och förfina dina karriärmål.

    • Paris, Frankrike
    • Budapest, Ungern

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Lär dig de viktigaste affärsområdena och utveckla relevanta, mycket eftertraktade ledaregenskaper för ett brett utbud av internationella karriärer. Vi kommer att erbjuda dig en praktisk miljö, spela en aktiv roll i ditt eget lärande av verkliga affärer och förbättra din kreativitet tillsammans med professorer som har utvecklat unika lärarupplevelser med ESSCA Institute of Advanced Pedagogy.

    • Châteauroux, Frankrike
    • Baar, Schweiz

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I en tid som definieras av datadrivet beslutsfattande är vårt Bachelor of Data Science-program din inkörsport till en dynamisk och spännande karriär i skärningspunkten mellan teknik, matematik och affärer. Allt eftersom världen blir alltmer beroende av data för att informera och forma vår framtid, efterfrågas yrkesverksamma som kan utnyttja kraften i data.

    • Troyes, Frankrike
    • Metz, Frankrike

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Franska

    En l'issue du Bachelor in Tourism Management, vous serez operationnel en tant que manager dans n'importe quelle filière du secteur mondial qu'est le tourisme.

    • Nantes, Frankrike
    • Paris, Frankrike

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    BBA Big Data & Management förbereder studenterna för att ta på sig tvärfunktionella ledarpositioner. De kommer att förvärva både starka ledarskapsfärdigheter (ekonomi, ledning, marknadsföring, strategi) och avancerade tekniska färdigheter i insamling, analys och användning av data för affärsresultat. Denna kurs utvecklas gemensamt av Audencia och Centrale Nantes och bygger på den akademiska kompetensen hos båda institutionerna för att erbjuda ett program med starkt internationellt och professionellt fokus.

    • Paris, Frankrike
    • Montreal, Kanada
    • + 6 more

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Den engelsklärda kandidatexamen i Real Estate Business Management undervisas på Parisian Campus. Detta program kommer att ge en högt ansedd professionell utbildning inom fastigheter. Den har utvecklats i nära samråd med relevanta professionella, policy- och näringsliv och är avsedd att ge en intensiv snabb ingång till en professionell karriär. Du får gedigen kunskap om fastighetsförvaltning, försäljning, samägd fastighetsförvaltning och kapitalförvaltning. Programmet levereras med en kombination av aktiva lärandemetoder och det finns betydande input från industrin till vårt undervisningsprogram genom gästföreläsningar och seminarier. Fastighet är ett dynamiskt, sällskapligt och lönsamt yrke. Den omfattar de flesta områden av kommersiell (industri, kontor och detaljhandel) och bostadsfastigheter. Kom och studera med Groupe ESPI !

    • Lille, Frankrike

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Franska

    Bachelor of Communication är avgörande för att skaffa sig en solid allmän kultur genom att behärska grunderna i juridik, ekonomi och management, samtidigt som du utvecklar avancerade kommunikationsförmåga. Detta kommer inte bara att finslipa din personlighet utan också odla en dynamisk entreprenörsanda.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spanien
    • + 3 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    En unik möjlighet att uppleva interkulturell förvaltning första hand genom att leva och studera i tre olika länder över tre år.