BACHELORSTUDIES

De mest populära kandidatprogrammen i Nantes Frankrike 2020/2021

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Nantes ligger vid floden Loire i västra Frankrike. Med en personalstyrka på mer än 550.000 invånare, är staden den 6: e största i Frankrike. Det finns flera områden av fritid och är värd för flera årliga festivaler. Nantes har 2 universitet och många högskolor runt om i staden.

Jämför kandidatprogram i Nantes i Frankrike 2020/2021

sökresultat funna Filter

Kandidat i trä och digital övergång till produktion

Ecole Superieure Du Bois
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Franska
Campusstudier

Bachelor in Wood and Digital Transition of Production utbildar treåriga pilotproduktionschefer i träbearbetningsindustrin som kan hantera komplexa processer och verktyg.

Läs mer

International Class / 3rd Year of DN MADE

L’École De Design Nantes Atlantique
Kandidatexamen
Jun 2021
<
Heltid
30 Jun 2021
Engelska
Campusstudier

International Class / 3rs-året för DN MADE välkomnar franska studenter och internationella studenter av olika nationaliteter som vill genomföra en fransk grundexamen genom det ...

Läs mer