BACHELORSTUDIES

De mest populära kandidatprogrammen i Clermont-Ferrand Frankrike 2020/2021

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Med en befolkning på mer än 100.000 människor, är Clermont-Ferrand city-kommun gränsar till ett stort industriområde i Frankrike. Staden är hem till den d 'Auvergne universitet och Blaise Pascal-universitetet.

Jämför kandidatprogram i Clermont-Ferrand i Frankrike 2020/2021

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationell ledning

ESC Clermont Business School
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

The Bachelor in International Management är ett 3-årigt program (100% undervisat i engelska) som erbjuder gymnasieexaminerar en stark grund och utbildning inom områdena affärs ...

Läs mer

Ungkarl av vetenskap och teknik i det

SUPINFO International University
BSc
<
Heltid
<
3 år
Campusstudier

Institutet för informationsteknologi i allmänhet vill att hans material för att möta behoven hos alla företag och se till att utökade möjligheter till sysselsättning. Således ...

Läs mer