146 Kandidat Program i Finland for 2024

Kandidat Program i Finland for 2024Filter
    • Rovaniemi, Finland

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Är du intresserad av sport? Vill du arbeta inom en internationell affärsmiljö? Vill du kombinera din passion för sport och näringsliv för att skapa ett Pathway jobb du älskar? Gradprogrammet i International Sport Business Management ger en allsidig pedagogisk erfarenhet som är utformad för att förbereda dig för sportbranschen. I International Sport Business Management-programmet får du möjlighet att utveckla din förståelse för hållbar utveckling inom sport, ekonomisk förvaltning, sportmarknadsföring, entreprenörskap, sportturism, evenemangshantering och affärsdesign. Utrustad med denna starka grund kommer du att vara beredd att ta itu med verkliga utmaningar i sportbranschen med självförtroende och beredskap.

    • Jyväskylä, Finland

    Heltid

    42 månader

    På Campus

    Engelsk

    JAMKInternational Business Programme är det enda EFMD-kandidatprogrammet (tidigare kallat EPAS) som är ackrediterat på kandidatnivå bland yrkeshögskolor i Finland. Om du vill få en högkvalitativ affärsutbildning, klasskamrater från hela världen och utveckla dina engelska färdigheter, är det här något för dig! International Business ger studenterna den kunskap och kärnkompetens för affärsledning de behöver för att lyckas på den ständigt utvecklande globala marknaden. Du kommer att studera hela examen på engelska. JAMK erbjuder kandidatprogram på engelska även inom spelbranschen, turism, IKT, omvårdnad och logistik.

    • Helsinki, Finland

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Mikkeli, Finland
    • Kouvola, Finland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    De utexaminerade av Game Design-graden kommer att behärska spelproduktion med tonvikt på planering och utveckling av spel och förvärv av en klar förståelse för spelbranschen.

    • Helsinki, Finland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Hanken Bachelor in Business kommer att bestå av en mängd olika element som har utformats för att säkerställa att våra studenter är förberedda för arbetslivet efter sina studier. Vi vill ge våra studenter verktygen för att kunna utvecklas i en ständigt föränderlig värld och för att kunna ta itu med de utmaningar vi står inför. Kandidatprogrammet i engelska är ett heltids- och platsbaserat program.

    • Lappeenranta, Finland

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Examensprogrammet inom turist- och gästfrihetshantering förbereder dig för att erbjuda högklassiga, innovativa tjänster som kunderna idag behöver. Det hjälper dig att bygga en solid grund för en framgångsrik karriär.

    • Kuopio, Finland

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    BBA International Business Program syftar till att utveckla globala företagsexperter som är särskilt skickliga inom utrikeshandeln och i internationaliseringsprocessen för små och medelstora företag.

    • Jakobstad, Finland

    Heltid

    7 terminer

    Blandad

    Engelsk

    Kandidatprogrammet i International Business vid Centria UAS ger våra studenter en stark bas av affärskunskaper och verktyg för att hantera företag i interkulturella miljöer. Läroplanen är utformad för att tillhandahålla kompetens och expertis mångsidigt för affärsområdet. Om du är intresserad av att arbeta för ett internationellt företag eller i internationella befattningar och affärsmiljöer riktar sig detta utbildningsprogram till dig.

    • Joensuu, Finland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du redo att ta ditt första steg mot en karriär inom IT? Kandidatprogrammet i informationsteknologi ger kärnkunskaper inom datavetenskap. Det treåriga programmet innehåller studier inom flera områden: grundläggande och avancerad programmering, algoritmer, datahantering, mjukvarudesign och interaktion mellan människa och dator.

    • Kajaani, Finland

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Bli en professionell inom internationell gästfrihetshantering! Kandidatexamen i turism på KAMK ger dig en förståelse för hållbar och ansvarsfull turism förutom att förbättra din affärskompetens för att lyckas arbeta i den internationella turistnäringen. Graden blandar teori med praktik för att förse våra akademiker med nödvändiga färdigheter för att hantera turistupplevelser av hög kvalitet och för att utveckla och hantera turistföretag med en entreprenörsinriktning. Turisttjänster består av många olika komponenter, såsom boende, catering, program- och transporttjänster, samt evenemangs-, konferens- och kongresser. Du kommer att studera för att få omfattande kundorienterad produktutveckling och marknadsföringskompetens samt kunskap och färdigheter för att framgångsrikt hantera och utveckla turistföretag. En viktig del av studierna är projekt, praktisk utbildning och avhandlingar som görs i samarbete med arbetslivet och ger dig nätverk och färdigheter för anställning efter examen. Vi uppmuntrar dig att utveckla kompetens inom olika områden av turismen och därför planera en personlig studieväg. Du är specialiserad på gästfrihetshantering, men din personliga studieväg kan också innefatta att utveckla din internationella kompetens i ett av våra partneruniversitet utomlands, en dubbel examen med ett tyskt partneruniversitet eller praktisk utbildning utomlands. Det är också möjligt att välja till exempel studiemoduler från andra områden, såsom Arctic Sports and Tourism, Event Management eller Marketing Communications.

    • Helsinki, Finland

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du nyfiken på hållbar produktutveckling? Vill du lära dig att designa, utveckla och analysera smarta och hållbara produkter genom att välja rätt tekniska material? En examen från programmet Mechanical and Sustainable Engineering kvalificerar dig att arbeta som en modern ingenjör, som fokuserar på hållbara och digitala lösningar för en koldioxidneutral morgondag.

    • Helsinki, Finland

    Heltid

    42 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Studera vid Humak University of Applied Sciences , den ledande institutionen för högre utbildning inom äventyrsutbildning i Finland. Samhällspedagogstudierna utbildar specialister inom äventyrs- och utomhusundervisning. Äventyrs- och utomhusundervisning är baserad på erfarenhets- och aktivitetsbaserad inlärningsmetodik och syftar till att stödja tillväxt, utveckling, välbefinnande och byrå för individer, grupper och samhällen.

    • Seinäjoki, Finland

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Som ingenjör för jordbruksmat, du får en helhetsförståelse för livsmedelssystem. I dina studier kan du följa produktionen av mat från ”fält till gaffel”. Du kommer att förstå livsmedelsförädling ur många perspektiv och för olika råvaror, som grönsaker, spannmål, drycker samt mejeriprodukter och köttprodukter. Du får en bra grund för att arbeta i olika positioner inom livsmedelsområdet, som inom produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling, i ledande befattningar, inom försäljning och marknadsföring eller till och med som grundare av ett företag. Också, den tvärvetenskapliga och internationella SeaMK erbjuder studenterna i Agri-Food Engineering möjlighet att utöka sina färdigheter till den internationella livsmedelsindustrin.

    • Lappeenranta, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Organisationer behöver internationella affärsexperter som kan undersöka och förstå förändrat globalt landskap. I det här programmet kommer du att lära dig hur du blir expert på hållbar förvaltning av internationella affärer.

    • Oulu, Finland

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Oulu är mycket känt för sin IKT-teknik och innovationer. Detta kan också ses inom teknikområdet vid tekniska skolan. Programvaruutvecklingskunskaper och affärskunskap utvecklas i verkliga projekt. Alla verkliga projekt och praktisk utbildning gör att du kan nätverka med arbetslivet redan under dina studier. Behovet av IKT-personal växer kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du designa och förverkliga olika programvarulösningar och applikationer. Du kan också arbeta som en aktiv medlem i ditt arbetssamhälle och utveckla ditt eget yrke. Studiet i informationsteknik betonar webbutveckling. Studierna består av mjukvaruutveckling, webb- och mobilapplikationsteknik och IoT-teknik. Studier organiseras främst som dagundervisning på vårt campus. Studierna är avsedda för både finska och internationella studenter som är intresserade av att bedriva en karriär i en internationell arbetsmiljö i Finland eller utomlands. Studierna genomförs helt på engelska och inkluderar föreläsningar, workshops, projekt- och gruppuppgifter samt individuella presentationer. Studier har en nära koppling till arbetslivet och lokala företag. Detta säkerställer att studenter kan omsätta den teori de har lärt sig vid föreläsningar.