Filter
Kandidatexamen
Finland Porvoo Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Porvoo Finland 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Jämför kandidatprogram i Porvoo i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Utexaminerade förvärva projektledning, forskning och utveckling, coaching, problemlösning och innovationsförmåga. Lärande sker som teamarbete i verkliga projekt där perso ... [+]

Turism Business studier på Borgå Campus erbjuder en bra bas för en professionell karriär inom internationell turistbranschen, och ge studenterna möjlighet att välja mellan två alternativa inriktningar:

Försäljning och tjänsteutveckling inom turistnäringen eller Händelser planering och förvaltning.

Utexaminerade förvärva projektledning, forskning och utveckling, coaching, problemlösning och innovationsförmåga. Lärande sker som teamarbete i verkliga projekt där personlig utveckling, nätverk och presentationsteknik är markerade.

Eleverna kan tillämpa sina kunskaper i den dynamiska turistnäringen (flygbolag, resebyråer, händelser, hotell), och har specifik know-how deras specialisering, som gäller i alla globala företag. Akademiker kan producera, sälja eller köpa resetjänster, arbete i händelserna industrin, eller starta ett nytt företag.... [-]

Finland Porvoo Helsinki
Augusti 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska