BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Oulu Finland 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Som den folkrikaste staden i norra Finland, har Uleåborg över 100.000 invånare. Staden är hem till Uleåborgs yrkeshögskola, Uleåborgs universitet, och en yrkesskola.

Jämför kandidatprogram in Oulu i Finland 2019

sökresultat funna Filter

Civilingenjörsexamen i informationsteknologi (BIng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2019 Finland Oulu

Informationsteknik är nödvändig inom alla områden av mänskligt liv. Behovet av IKT-proffs ökar kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du utforma och realisera olika mjukvarulösningar och applikationer. Du kan också arbeta som en aktiv medlem i ditt arbetssamhälle och utveckla ditt eget yrke.