Filter
Kandidatexamen
Finland Oulu Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Oulu Finland 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Som den folkrikaste staden i norra Finland, har Uleåborg över 100.000 invånare. Staden är hem till Uleåborgs yrkeshögskola, Uleåborgs universitet, och en yrkesskola.

Jämför kandidatprogram in Oulu i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Informationsteknik är nödvändig inom alla områden av mänskligt liv. Behovet av IKT-proffs ökar kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du utforma och realisera olika mjukvaru ... [+]

Kandidatexamina 2019 in Oulu Finland.

Gradprogram i informationsteknologi, BIng

Ansökan 9-23 januari 2019

Undervisning 8000 € / akademiskt år

Stipendium tillgängligt

Behovet av IKT-proffs ökar kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du utforma och realisera olika mjukvarulösningar och applikationer. Du kan också arbeta som en aktiv medlem i ditt arbetssamhälle och utveckla ditt eget yrke.

Gradprogrammet i informationsteknik betonar webbutveckling. Studierna består av mjukvaruutveckling, webb- och mobilapplikationsteknik och IoT-teknik.

Studier är huvudsakligen anordnade som undervisning på dagtid på vår campus. Studierna är avsedda för både finländska och internationella studenter som är intresserade av att bedriva karriär i en internationell arbetsmiljö i Finland eller utomlands. Studier utförs helt på engelska och innehåller föreläsningar, workshops, projekt och gruppuppgifter samt individuella presentationer. Studier har nära förbindelser med arbetsliv och lokala företag. Detta säkerställer att eleverna kan lägga den teori de har lärt sig i föreläsningar i praktiken.... [-]

Finland Oulu
Augusti 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska