BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Kuopio Finland 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Beläget i regionen Norra Savolax, är Kuopio stad också en kommun i regionen med en poplutation på över 100.000 invånare. Staden har 3 stora universitet.

Jämför kandidatprogram in Kuopio i Finland 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i ingenjörsindustrin

Savonia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2019 Finland Kuopio

BSC-programmet på Savonia UAS syftar till att utveckla experter inom informationsteknologi med specialiseringen i saker av Internet. Du lär dig att möta kontinuerlig förändring på det globala teknikområdet och vara känslig för de krav som internationella partners ställer. Som Savonia BSc kommer du att bli särskilt skicklig i applikations- och serviceutveckling inom digitala hälso- och industrisektorer som gör dig till en tillgång till exempelvis små och medelstora företag som går globalt. När du är examen kan du arbeta flytande i multikulturella lag och styra ditt lag mot mål. Savonia BScs arbetar inom service och produktdesign, forskning och försäljning och annan internationell verksamhet.

Ingenjör, maskinteknik

Savonia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Finland Ekenäs Kuopio

Utbildningsprogrammet kvalificerar de framtida ingenjörer för Savolax teknologiindustrin. Arbetsuppgifter variera inom områdena teknik, näringsliv och förvaltning, såsom projektledning, försäljning teknik, drift och supply chain management och teknik.