BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Kokkola Finland 2019

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Att vara en del av den centrala Ostobothnia regionen, är Karleby stad i Västra Finlands län. Det är också en kommun med över 40.000 personer.

Jämför kandidatprogram in Kokkola i Finland 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi, internationell affärsverksamhet

Centria University of Applied Sciences
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 7 terminer Kontakt Skolan Finland Jakobstad Kokkola + 3 fler

Gradprogrammet i internationellt företag fokuserar på entreprenörskap, försäljning och marknadsföring i ett internationellt sammanhang. Studenter kan besluta att följa ett företagsorienterat program eller välja att specialisera sig inom Fur Design och Marketing.

Ingenjörsexamen - Miljökemi och teknik

Centria University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Finland Kokkola

Utbildningen i miljökemi och teknik ger studenten en bred kunskap inom kemi och kemiteknik. Du kommer att få en holistisk syn på livscykeltänkande och materialflöden

Ingenjör - informationsteknik

Centria University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Finland Kokkola

Utbildningsprogrammet i datateknik ger studenterna professionella och personliga kompetens inom programvaruteknik och kommunikationsteknik.