Filter
Kandidatexamen
Finland Jyväskylä Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Jyväskylä Finland 2019

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Jyväskylä är en kommun och en stad i Mellersta Finland och den största staden i regionen med över 100.000 invånare. Staden har flera universitet vars studenter konto till 30% av den totala befolkningen i Jyväskylä stad.

Jämför kandidatprogram in Jyväskylä i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

JAMK University of Applied Sciences

Inköp och Logistik Engineering säkerställer att flöden av varor, information, kapital och personer överförs vid rätt tidpunkt till rätt plats och i lämpligt skick. Du lär ... [+]

Om programmet

Grad: Civilingenjör Typ av utbildning: Heltidsstudier Längd: 240 hp Cr, 4 år Årligt intag: 30 Ansökningsperiod: 9-23 januari 2019 Logistik säkerställer att flöden av varor, information, kapital och personer överförs vid rätt tidpunkt till rätt ställe och i lämpligt skick. Du lär dig att studera och arbeta med människor från olika kulturer och bakgrunder i en verklig internationell miljö. Hela programmet utförs på engelska. Läs mer och gå med i vår glada lag!

Studier Programmet består av moduler. Modulerna består av kurser. Varje kurs kan innehålla kontaktlektioner, individuella och gruppuppgifter, studiebesök, gästföreläsningar, fallstudier, projekt eller andra pedagogiska metoder. Lärandet mäts genom olika tentor och uppdrag. En praktisk träningsperiod i ett företag ingår också i dina studier och sker normalt i företag under sommaravbrotten. Examensarbetet är ett forskningsarbete som normalt görs för företag i den slutliga delen av studierna. Gemensamma grundstudier består av överförbara färdigheter och naturvetenskap. Gemensamma yrkesstudier omfattar grundläggande studier inom utvalda teknikområden och studier inom ekonomi och förvaltning. Majors i professionella studier består av transport, materialhantering och inköpsstudier. Du kan välja att specialisera sig inom luftfartslogistik, entreprenörskap, nätverkslogistik eller du kan specialisera dig på några av våra samarbetsuniversiteter över hela världen.... [-]

Finland Jyväskylä
Augusti 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska