Filter
Kandidatexamen
Finland Imatra Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Imatra Finland 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Imatra stad ligger i den östra delen av Finland. Staden är också en kommun som har och industrihistoria. Det har över 25.000 invånare.

Jämför kandidatprogram in Imatra i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Finland
Imatra
Studietyp
Tempo
Saimaa University of Applied Sciences

Hotell-och restaurangbranschen är en ständigt växande global industri, som behöver moderna, mångkulturella, kundorienterade experter med gott ledarskap och projektledning ... [+]

Utbildningsprogrammet för turism och Hospitality Management

Examen: Bachelor of Hospitality Management

Examens titel på finska: Restonomi (AMK)

Varaktighet och omfattning av studier:

3,5 år, 210 högskolepoäng, varav 30 poäng av placering

Hotell-och restaurangbranschen är en ständigt växande global industri, som behöver moderna, mångkulturella, kundorienterade experter med gott ledarskap och projektledning.

Utbildningsprogrammet i Tourism and Hospitality Management erbjuder ett brett utbud av studier som förbereder eleverna att möta och hantera dagens kunders höga krav på hög klass och innovativa tjänster. Studenterna kommer att lära dig att utforma hotell-, restaurang-och turisttjänster, hur man hanterar ett företag och hur man blir en framgångsrik ledare. Behövs också försäljning och marknadsföring, samt interkulturell kommunikation och mångsidiga språkkunskaper.... [-]

Finland Imatra
Augusti 2019
Engelska
Heltid
3.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska