BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Helsinki Finland 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Helsingfors är Finlands huvudstad. Det ligger i Nyland och har en befolkning på över 600.000 invånare. Det är hem för flera universitet och andra institutioner för högre utbildning.

Jämför kandidatprogram in Helsinki i Finland 2019

sökresultat funna Filter

Ungkarl av sociala tjänster inom socialtjänsten

Metropolia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Augusti 2019 Finland Helsinki

Som en Bachelor of Social Services du är kvalificerad att arbeta med olika kundgrupper. Tillhandahållande av tjänster och klientarbete ses genom ett socialpedagogiskt ram. Arbetet kan bestå av att stödja kunder i deras hem eller ute i samhället, samordning av tjänster, eller stödjande vägledning och hjälp.

Ingenjör inom informationsteknik

Metropolia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2019 Finland Helsinki

Information Technology är överallt i dagens samhälle som det behövs i elektroniska och medier apparater, datorer, hushållsapparater, och nästan i varje del av vår vardag. Vi erbjuder dig utmärkt kombination av grundläggande och professionella kurser i informationsteknologi; utbildning av hög kvalitet; En solid grund för att arbeta som ingenjör både i Finland och utomlands; Huvudalternativen i Smart Systems, Mobile Solutions och sakernas Internet och Cloud Computing; Internationell och stödjande inlärningsmiljö; Tvärvetenskaplig läroanstalt med ett stort partnernätverk

Ingenjör inom elektronik

Metropolia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Finland Helsinki

Studera elektronik i en verkligt mångkulturell miljö i Metropolia ger dig en perfekt start mot en internationell karriär i en utmanande och snabb utveckling teknikområde. Graden ger dig en solid grund för att arbeta som en ingenjör som helst i världen i olika lägen.

Ungkarl inom turism och event management

Haaga-Helia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Augusti 2019 Finland Porvoo Helsinki + 1 fler

Utexaminerade förvärva projektledning, forskning och utveckling, coaching, problemlösning och innovationsförmåga. Lärande sker som teamarbete i verkliga projekt där personlig utveckling, nätverk och presentationsteknik är markerade.

Ungkarl i idrott coaching och ledning

Haaga-Helia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Augusti 2019 Finland Vierumäki Helsinki + 1 fler

Utbildningsprogrammet för Sports Coaching and Management förbereder eleverna med de kunskaper och färdigheter som behövs i dagens idrott och fritid. Genom fall verkliga (projektbaserade studier), förbereder programmet studenter längs fyra utvecklings strömmar med fokus på en) personlig utveckling och professionell utveckling, 2) tränare utveckling 3) händelse- och organisationsutveckling och 4) RDI kompetens.

Ungkarl i gästfrihet, turism och upplevelse

Haaga-Helia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Augusti 2019 Finland Helsinki

Utbildningsprogrammet i Hospitality, turism och upplevelse ger studenterna kompetens för en av världens mest dynamiska och ledande socioekonomiska sektorer.