BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Hämeenlinna Finland 2019

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Att vara hem till en medeltida Tavastehus slott, Tavastehus vilar i mitten av Tavastland, vilket är en historisk region i Finland. Staden har närmare 70.000 invånare.

Jämför kandidatprogram in Hämeenlinna i Finland 2019

sökresultat funna Filter

BIng i bioekonomiteknik

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campusstudier Heltid 4 år January 2020 Finland Hämeenlinna

Bioeconomy Engineering Programmet kommer att utrusta dig som ingenjör med kunskap och färdigheter som sätter dina hållbara utvecklingsmål i aktion. Du kommer att uppnå detta genom att få kompetensen att integrera digitalisering och datateknik med biomassflödeshantering av mark, skog och vatten.

Kandidatexamen i maskinteknik och produktionsteknik (beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Finland Hämeenlinna

Verkstads och produktionstekniska akademiker har de nödvändiga design, produktion och automation färdigheter som krävs i maskinteknik. Dessutom, de är väl bevandrade inom materialteknik, vilket är nödvändigt i valet av råvaror. De har också djup och up-to-date kunskap om antingen utformningen av mekaniska system eller produktionssystem. I vart och ett av dessa områden, maskiningenjörer kan utnyttja de relevanta datorbaserade verktyg. Utexaminerade behärskar också alla allmänna arbetslivets behov, som ekonomiskt tänkande, förmåga att arbeta i team och kommunikationsförmåga.

Kandidatexamen i byggnadsteknik (Beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Finland Hämeenlinna

En examen klar i engelska ger byggnadsingenjörer med goda språkkunskaper och internationell know-how, vilket gör det möjligt att arbeta var som helst i världen.

Ungkarl av el- och automationsteknik (Beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Finland Hämeenlinna

I den engelskspråkiga examen för elektroteknik och automationsteknik, ligger fokus på att utnyttja automationsteknik i nya applikationsområden. De effektiva och billiga nya uppgifter teknik enheter i synnerhet erbjuder många intressanta möjligheter för automationsteknik.