BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Espoo Finland 2019/2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Esbo är den 2: a största staden i Finland. Det är en urban kommun med över 200.000 invånare. Det är hem till Aalto-universitetet och en filial till Helsingfors tekniska högskola.

Jämför kandidatprogram in Espoo i Finland 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatprogram i ekonomi

Aalto University
Campusstudier Heltid 3 - 5 år Augusti 2020 Finland Espoo

Ny kandidatexamen i ekonomi ger dig verktyg för att förstå och förändra världen.

Kandidatprogram i design

Aalto University
Campusstudier Heltid 3 - 5 år Augusti 2020 Finland Espoo

Aalto kandidatprogrammet i Design är ett internationellt examensprogram för att förbereda dig för en framtida jobbet kreativt med fysiska och digitala media, samtidigt som man bygger en rik portfölj av arbete som tar itu med kommersiella och samhälleliga utmaningar och utvecklingen inom den privata, offentliga och kulturella sektorn.