BACHELORSTUDIES

3 kandidatprogram på distans i Finland

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

De 3 bästa kandidatprogrammen på distans i Finland 2020

3 Resultat i Master, Finland, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi, International Business Online

Turku AMK - Turku University of Applied Sciences
BBA
<
Heltid
<
42 månader
Engelska
Internet

BBA i International Business Online-programmet vid Åbo Högskolan (Åbo Amk) erbjuder dig ett flexibelt sätt att förvärva en BBA-examen helt online. Detta ger dig det perfekta t ...

Läs mer

Kandidatexamen i industriell ledning

Satakunta University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Aug 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Internet

Studier inom industriell ekonomi omfattar design, planering och optimering av produkter. Du kommer att vinna under studierna förståelse av företagsledning.

Läs mer

Kandidatexamen i Logistik

Satakunta University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Aug 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Studier inom logistikteknik omfattar extern och utgående logistik, inklusive transportteknik och distributionshantering. Du kommer att vinna under studierna förståelse av logi ...

Läs mer