Filter
Kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Finansieringsteori Europa 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Corporate finance studerar de vanliga aspekter av finansiering, såsom tillgångar och skulder, och studerar dem på den stora omfattningen av företag. Vissa avsnitt innehåller lager, utdelning och konvertibilitet. Studenter i detta ämne kan söka arbete inom bank, riskhantering och projektvärdering.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Finansieringsteori Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Finansieringsteori, Europa

WSB University in Gdansk

Tri-stad är bostad för många företag som erbjuder internationell bokföring och finansiella tjänster. Krav att träffas för att vara anställda i dessa företag, för att nämn ... [+]

Tri-stad är bostad för många företag som erbjuder internationell bokföring och finansiella tjänster. Krav att träffas för att vara anställda i dessa företag, för att nämna några, inkluderar flytande engelska och kunskaper om redovisning och ekonomi. International Financial Services specialisering ger möjlighet att uppfylla kraven för dessa arbetsgivare.

Din kunskap och färdigheter kommer att innehålla:

drift av investeringsfonder marknadentillhandahålla finansiella tjänster till utländska företagoperativ service av investeringsfonderuppgörelser av värdepapperstransaktionerfinansiella instrument bedömningarKunskap om frågor relaterade till bank, finans och redovisning.genomföra ekonomisk analys för företag som är verksamma på den internationella marknaden... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska