Filter
Kandidatexamen
Bulgarien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Finans i Bulgarien 2019/2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Finans är studiet av förvaltning av pengar och omfattar allt från privatekonomi till redovisning och investering. Den som studerar finans kan välja att specialisera sig på till exempel pensionsplanering eller företagsinvesteringar, eller låta sin utbildning vara mer allmän och inkludera alla finansområden.

Undervisningsministeriet övervakar ofta utbildning i Bulgarien. De studenter som bedriver högre utbildning i högskolan får ofta en viss procent av regeringens sponsring för att de framgångsrikt slutföra sina studier.

De mest populära kandidatprogrammen i Finans i Bulgarien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Finans, Bulgarien

VUZF University

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF University utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärveten ... [+]

ViktigAlla program erbjuds på heltid, deltid och avlägsen inlärningsform. Inga ålderskrav.Rullande entré året runt.AckrediteringBrittisk och bulgarisk ackrediteringEU och internationellt erkänt examensbevisOm programmet

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF University utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärvetenskaplig inriktning.

Ett nytt utseende på organisationsfinansiering ges, bland annat kunskap inom affärs psykologi, studerar IT-systemets roll och mänskliga faktor för framgångsrik ekonomisk förvaltning.

Kärnkompetenser

Kandidater kommer att:

känna till principerna för ekonomisk förvaltningha kunskap om hur man investerar och framgångsrikt hanterar finansiella medelha kompetens att analysera finansiella resultat och att fatta rätt ledningsbeslutvara medveten om principerna för att fungera på finansmarknaderna.Insikt... [-]
Bulgarien Sofia
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska