6 Deltid Kandidat Program i Filmproduktion 2024

Deltid Kandidat Program i Filmproduktion 2024Filter
    • Rome, Italien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Toronto, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Berlin, Tyskland
    • Munich, Tyskland
    • + 3 more

    Heltid, Deltid

    24 månader

    Blandad

    Engelsk

    Om du är passionerad om filmer och vill börja karriär i filmindustrin ser du inte längre. I detta program utvecklar du de grundläggande färdigheter och kunskaper som används i filmproduktion, som arbetar över en rad oberoende och samarbetsprojekt.

    • Grand Rapids, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Kompass College of Cinematic Arts erbjuder en Bachelor of Fine Arts (BFA) examen i Cinematic och Media Arts, som kombinerar en intensiv tillämpade studier av skapande processen film och media konst med fyra koncentrationer: Executive Producera, skriva, Post-produktion och tf. Detta program är utformat för studenter som vill arbeta för en stor studio som Warner Brothers, Disney, Pixar eller Paramount, där det krävs en kandidatexamen. Det är också ett utmärkt val om du är en entreprenör som vill bygga ditt eget produktionsbolag eller multimedia företag, eller arbete i företagens marknadsföring eller multimediabyråer.

    • Winchester, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du strävar efter att se ditt namn i de rullande krediterna för en hårt slående Netflix-dokumentär eller BAFTA-nominerad långfilm är detta ett bra ställe att börja på. Vår banbrytande kurs omfattar alla viktiga områden inom filmproduktion, från utveckling till efterproduktion, och hjälper dig att avgöra om du är avsedd att vara regissör, redaktör, manusförfattare eller en av flera andra viktiga roller i den blomstrande filmindustrin. Vårt filmproduktionsprogram erbjuder ett praktiskt och estetiskt perspektiv på filmindustrin och filmtekniker. Det är förankrat runt vårt fantastiskt utrustade Multimedia Center, som har industristandardfaciliteter, inklusive två HD-TV-studior med gröna skärmar, användning av toppmoderna kameror som Black Magic och Canon C100, tillsammans med faciliteter för multitrack ljudinspelning.

    • Mobile, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Skapa en dokumentär. Regissera en kort berättande film. Ta en reklamfilm från idé till slutförande. Utforska hur människor, idéer och teknik möts för att skapa videor, filmer och media.