BACHELORSTUDIES.SE

Jämför de 3 mest populära kandidatprogrammen på Filippinerna 2019

Elektroteknik, Tourism Management, Maskinteknik, Marknadsföring, Anläggning, Hotel Management och industriell är bara en handfull av de olika kandidatexamen program som finns på högskolor i Filippinerna. Vare sig i Quezon City, är Tanay, Bacnotan eller Manila, universiteten i Filippinerna åtagit sig att tillhandahålla en väl avrundad och internationellt medvetna utbildning till kandidat studenter. Filippinerna har totalt över 2.000 högskolor, varav 600 är offentliga och statligt finansierad.

Kandidatprogram normalt sista fyra eller fem år i Filippinerna, och omfattar en kombination av föreläsningar, seminarier, grupparbeten och enskilda projekt, som kulminerade i presentationen av graden till framgångsrika akademiker. Centrala Högskolor i Filippinerna är ett ackrediterat lärosäte som syftar till att inspirera elever och ge dem en karriär orienterad akademisk erfarenhet.

För mer information om Kandidatprogram i Filippinerna, rulla ned och klicka på läs mer. Du kan begära information i bara några minuter att sändas direkt från skolan om någon kandidat program som intresserar dig, med hjälp av vår webb-form.

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i tillämpad konst som är stor inom visuell design

Miriam College
Campusstudier Heltid 4 år November 2019 Filippinerna Manila

Bachelor of Applied Arts i Visual Design är den ideala utbildningsplatsen om du vill ha en karriär inom designbranschen och kreativa industrier. Programmet ger dig en stark förståelse för konst, design och kultur. Du lär dig att utveckla kreativa tänkande strategier och producera effektiva och innovativa lösningar för utmaningar för visuell kommunikation, med hjälp av multimediaplattformar, tekniker i klassisk ritning och nya digitala medieformat.

Kandidatexamen i ungdomsutbildning

Miriam College
Campusstudier Heltid 4 år November 2019 Filippinerna Manila

Bachelor of Early Childhood Education förbereder dig för en karriär i tidig barndomsutbildning, särskilt i bildandet av förskole- och gymnasieelever.

Bachelor of Fine Arts i digital bio

Mapúa Institute of Technology
Campusstudier Heltid November 2019 Filippinerna Manila

Detta program är utformat för att utbilda studenter som kommer att ansluta sig till raden av den nya rasen av oberoende filmskapare