BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Manila Filippinerna 2019

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Filippinerna, officiellt känd som Republiken Filippinerna, är en suverän stat i Sydostasien i västra Stilla havet. Engelska är ett av de officiella språken i Filippinerna och är ett obligatoriskt ämne i alla skolor.

Manila, huvudstaden och den näst största staden i landet, tros vara landets 's ekonomiska, politiska, sociala och kulturella centrum. Å andra sidan, är staden en bostad till skolorna landets bästa, högre skolor utbildning, universitet och utbildningscentrum. Dessa institutioner erbjuder prisvärda utbildning för eleverna.

Jämför kandidatprogram in Manila på Filippinerna 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i tillämpad konst som är stor inom visuell design

Miriam College
Campusstudier Heltid 4 år November 2019 Filippinerna Manila

Bachelor of Applied Arts i Visual Design är den ideala utbildningsplatsen om du vill ha en karriär inom designbranschen och kreativa industrier. Programmet ger dig en stark förståelse för konst, design och kultur. Du lär dig att utveckla kreativa tänkande strategier och producera effektiva och innovativa lösningar för utmaningar för visuell kommunikation, med hjälp av multimediaplattformar, tekniker i klassisk ritning och nya digitala medieformat.

Kandidatexamen i ungdomsutbildning

Miriam College
Campusstudier Heltid 4 år November 2019 Filippinerna Manila

Bachelor of Early Childhood Education förbereder dig för en karriär i tidig barndomsutbildning, särskilt i bildandet av förskole- och gymnasieelever.

Bachelor of Fine Arts i digital bio

Mapúa Institute of Technology
Campusstudier Heltid November 2019 Filippinerna Manila

Detta program är utformat för att utbilda studenter som kommer att ansluta sig till raden av den nya rasen av oberoende filmskapare