BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Fastighetsförvaltning 2020

Utövande av en kandidatexamen ger möjlighet till avancerad undervisning på universitetsnivå med betoning på ett utvalt område. Graden krävs för inträde i många karriärer. Studenter kan också använda kandidatexamen som grund för fortsatta studier på avancerad nivå.

 

Vad är en kandidatexamen i Fastighetsekonomi? Chefer för fastigheter som har ansvaret för att hantera andras egendom med avsikt att upprätthålla värdet och maximera inkomstpotential. Eleverna får en förståelse för värdering, utveckling, förvaltning och mäkleri. Prov kurser inkluderar redovisning och finansiering, marknadsföring, leasing, hyresgästrelationer, kommunikation, avtal, ekonomi, och fastighetsrätt. Värderings färdigheter förvärvas genom undervisning i metoder för bedömning, portföljanalys och trender som påverkar fastighetsvärdena.Studier omfattar förvaltning av bostäder och kommersiella fastigheter, seniorboende och prisvärda bostäder.

 

Fördelar med examen kan ses på ett personligt plan och i karriären. Individuell tillväxt realiseras genom utveckling av analytiska och social kompetens. Dessutom kan kunskap som erhållits i programmet tillämpas i elevernas privatliv att förbättra beslut egendom.

 

Program möjligheter finns globalt, varierar i kostnad beroende på plats och läroplan. För att bestämma den bästa individuella valet, ska eleverna undersöka detaljerna i varje alternativ med sina personliga mål i åtanke.

 

Lärt dig i att föra en fastighetsförvaltning examen är i hög efterfrågan på arbetsplatsen. Akademiker är utrustade för sysselsättningen inom flera olika områden. Karriärer finns i förvaltning och utveckling, fysisk planering, lantmäteri, fastighetsinvesteringar och fastighetsvärdering.Akademiker är också kvalificerad att agera som konsulter inom leasing, marknadsföring, planering av investeringar och förvärv och avyttring av egendom. Listan över potentiella arbetsgivare inkluderar mäklarföretag, lägenhetskomplex, allmännyttan, semester egenskaper, kommersiella affärstorn, industriparker, köpcentra och kontorsparker.

 

För att ta det första steget mot en utmanande och givande karriär i fastighetsförvaltning, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

 

2 Resultat i Fastighetsförvaltning Filter

Kandidat i Fastighetsförvaltning och Auktion

IUMW - International University of Malaya-Wales
Malaysia, Kuala Lumpur
Kandidatexamen
Februari 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Hos IUMW vi vår huvudsakliga verksamhet kvalitet och globalt relevant utbildning inom fastigheter. Vår kandidatexamen för fastighetsförvaltning och auktion (Hons) förbereder d ...

Läs mer

BCom Hons i fastighetsutvärdering och förvaltning

University of Johannesburg
Sydafrika, Johannesburg
Kandidatexamen
Januari 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskap och förståelse inom områdena fastighetsvärdering och förvaltning. Programmet omfattar en bredbaserad läroplan för att ...

Läs mer