BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Fastighetsförvaltning 2020

Utövande av en kandidatexamen ger möjlighet till avancerad undervisning på universitetsnivå med betoning på ett utvalt område. Graden krävs för inträde i många karriärer. Studenter kan också använda kandidatexamen som grund för fortsatta studier på avancerad nivå.

 

Vad är en kandidatexamen i Fastighetsekonomi? Chefer för fastigheter som har ansvaret för att hantera andras egendom med avsikt att upprätthålla värdet och maximera inkomstpotential. Eleverna får en förståelse för värdering, utveckling, förvaltning och mäkleri. Prov kurser inkluderar redovisning och finansiering, marknadsföring, leasing, hyresgästrelationer, kommunikation, avtal, ekonomi, och fastighetsrätt. Värderings färdigheter förvärvas genom undervisning i metoder för bedömning, portföljanalys och trender som påverkar fastighetsvärdena.Studier omfattar förvaltning av bostäder och kommersiella fastigheter, seniorboende och prisvärda bostäder.

 

Fördelar med examen kan ses på ett personligt plan och i karriären. Individuell tillväxt realiseras genom utveckling av analytiska och social kompetens. Dessutom kan kunskap som erhållits i programmet tillämpas i elevernas privatliv att förbättra beslut egendom.

 

Program möjligheter finns globalt, varierar i kostnad beroende på plats och läroplan. För att bestämma den bästa individuella valet, ska eleverna undersöka detaljerna i varje alternativ med sina personliga mål i åtanke.

 

Lärt dig i att föra en fastighetsförvaltning examen är i hög efterfrågan på arbetsplatsen. Akademiker är utrustade för sysselsättningen inom flera olika områden. Karriärer finns i förvaltning och utveckling, fysisk planering, lantmäteri, fastighetsinvesteringar och fastighetsvärdering.Akademiker är också kvalificerad att agera som konsulter inom leasing, marknadsföring, planering av investeringar och förvärv och avyttring av egendom. Listan över potentiella arbetsgivare inkluderar mäklarföretag, lägenhetskomplex, allmännyttan, semester egenskaper, kommersiella affärstorn, industriparker, köpcentra och kontorsparker.

 

För att ta det första steget mot en utmanande och givande karriär i fastighetsförvaltning, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

 

10 Resultat i Fastighetsförvaltning Filter

Bachelor of Science (Fastighetsförvaltning)

Universiti Teknologi Malaysia
BSc
Feb 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Fastighetshanteringsprogrammet som drivs av avdelningen är det första fastighetsprogrammet i landet. Programmet är huvudsakligen utformat för att möta olika yrkesbehov i fasti ...

Läs mer

Kandidat i Fastighetsförvaltning och Auktion

IUMW - International University of Malaya-Wales
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Hos IUMW vi vår huvudsakliga verksamhet kvalitet och globalt relevant utbildning inom fastigheter. Vår kandidatexamen för fastighetsförvaltning och auktion (Hons) förbereder d ...

Läs mer

BA / MA (Hons) i fastighetsförvaltning och ekonomi

Heriot-Watt University Dubai
BA
Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Detta program är perfekt för dig om du vill bedriva en karriär inom finanssektorn och du är intresserad av att specialisera dig i fastighetsrelaterade rådgivnings- och konsult ...

Läs mer

BCom Hons i fastighetsutvärdering och förvaltning

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskap och förståelse inom områdena fastighetsvärdering och förvaltning. Programmet omfattar en bredbaserad läroplan för att ...

Läs mer

BSc (Hons) Fastighetsförvaltning

Imperia Institute of Technology
BSc
Jan 2020
<
3 år
Engelska
Campusstudier

BSc (Hons) Fastighetsförvaltning

Läs mer

B i fastigheter och ekonomisk utveckling

University of Baltimore, Merrick School of Business
BSc
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Fastigheter är världens största tillgångsslaget, och fastighetsbolag-tillsammans med banker och finansiella institutioner, är de största rekryterare av ekonomer.

Läs mer

BA i ekonomi - huvudsakligt i fastighetsvärdering och fastighetstransaktioner

West Pomeranian University of Technology
BA
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Kandidaten till denna major kommer att ha förvärvat omfattande kunskaper inom området fastighetsrätt och marknad samt fastighetsresurser, forskningsmetoder och utvärdering av ...

Läs mer

Ungkarl immobilienmanagement

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
6 terminer
Tysk
Internet

Vår kandidatexamen i Real Estate Management (BA) förbereder dig med bred kunskap om marknaden, att grunderna i anläggnings- och fastighetsrätt och affärsmannaskap möta utmanin ...

Läs mer

Betriebswirtschaft (ba) kompetensområdet immobilienmanagement - heltid

NBS Northern Business School
BA
<
Heltid
<
7 terminer
Tysk
Campusstudier

Den heltid utbildningsprogrammet i Business är en ackrediterad, nationellt erkända kurser NBS Northern Business School School of Management och säkerhet.

Läs mer

Företagsekonomi (BA) Kompetensområde Fastighetsförvaltning - Deltid

NBS Northern Business School
BA
<
Deltid
<
8 terminer
Tysk
Campusstudier

Deltidsprogrammet Företagsekonomi är en ackrediterad, statsgodkänd studie på University of Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design.

Läs mer