Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Kandidatexamen i Fastighetsförvaltning 2020

Utövande av en kandidatexamen ger möjlighet till avancerad undervisning på universitetsnivå med betoning på ett utvalt område. Graden krävs för inträde i många karriärer. Studenter kan också använda kandidatexamen som grund för fortsatta studier på avancerad nivå.

 

Vad är en kandidatexamen i Fastighetsekonomi? Chefer för fastigheter som har ansvaret för att hantera andras egendom med avsikt att upprätthålla värdet och maximera inkomstpotential. Eleverna får en förståelse för värdering, utveckling, förvaltning och mäkleri. Prov kurser inkluderar redovisning och finansiering, marknadsföring, leasing, hyresgästrelationer, kommunikation, avtal, ekonomi, och fastighetsrätt. Värderings färdigheter förvärvas genom undervisning i metoder för bedömning, portföljanalys och trender som påverkar fastighetsvärdena.Studier omfattar förvaltning av bostäder och kommersiella fastigheter, seniorboende och prisvärda bostäder.

 

Fördelar med examen kan ses på ett personligt plan och i karriären. Individuell tillväxt realiseras genom utveckling av analytiska och social kompetens. Dessutom kan kunskap som erhållits i programmet tillämpas i elevernas privatliv att förbättra beslut egendom.

 

Program möjligheter finns globalt, varierar i kostnad beroende på plats och läroplan. För att bestämma den bästa individuella valet, ska eleverna undersöka detaljerna i varje alternativ med sina personliga mål i åtanke.

 

Lärt dig i att föra en fastighetsförvaltning examen är i hög efterfrågan på arbetsplatsen. Akademiker är utrustade för sysselsättningen inom flera olika områden. Karriärer finns i förvaltning och utveckling, fysisk planering, lantmäteri, fastighetsinvesteringar och fastighetsvärdering.Akademiker är också kvalificerad att agera som konsulter inom leasing, marknadsföring, planering av investeringar och förvärv och avyttring av egendom. Listan över potentiella arbetsgivare inkluderar mäklarföretag, lägenhetskomplex, allmännyttan, semester egenskaper, kommersiella affärstorn, industriparker, köpcentra och kontorsparker.

 

För att ta det första steget mot en utmanande och givande karriär i fastighetsförvaltning, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Fastighetsförvaltning

University of Johannesburg

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskap och förståelse inom områdena fastighetsvärdering och förvaltning. Programmet omfattar en bredbaserad läroplan för ... [+]

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskap och förståelse inom områdena fastighetsvärdering och förvaltning. Programmet omfattar en bredbaserad läroplan för att förbereda forskarstuderaren för ett brett utbud av fastighetsrelaterade specialiteter. Läroplanen innehåller ämnesområden som sträcker sig från fastighetsvärdering och fastighetsrätt till fastighetsfinansiering och fastighetsförvaltning.

Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom varje ämnesområde samt tillämpning av integritet och etik i en professionell miljö. Behärskning av läroplanen kommer att ge studenterna färdigheter att kombinera komplexa värderings-, lednings-, ekonomiska och juridiska principer för att ge mervärde till de enheter som anställer dem. Den framgångsrika studenten får ett övergripande fastighetsvärderings- och fastighetsförvaltningsperspektiv som ger dem en konkurrensfördel för sysselsättningen och förbereder dem för ytterligare studier inom detta område.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
IUMW - International University of Malaya-Wales

Hos IUMW vi vår huvudsakliga verksamhet kvalitet och globalt relevant utbildning inom fastigheter. Vår kandidatexamen för fastighetsförvaltning och auktion (Hons) förbere ... [+]

Grad i Fastighetsförvaltning och Auktion

Hos IUMW vi vår huvudsakliga verksamhet kvalitet och globalt relevant utbildning inom fastigheter. Vår kandidatexamen för fastighetsförvaltning och auktion (Hons) förbereder dig med en djupgående förståelse av fastighetsperspektivet.

Fastigheter är en av de stora sektorerna som bidrar till de flesta ländernas nationella ekonomi. Fastighetsverksamhet omfattar inte bara fastighetsmarknaden utan inkluderar fastighetsutveckling, fastighetsfinansiering

Således kan de registreras hos Värderingsverket, Värderingsverk och Mäklare Malaysia, och kan ansöka om licenser att träna som auktionsförare från respektive statliga myndigheter. Läroplanen är utformad i enlighet med kraven i Värderingsverkets Värderingsverk, Värderingsverk och Mäklare Malaysia (BoVAEA), Kungliga Institutionen för Landmätare Malaysia (RISM) och Kungliga Institutionen av Chartered Surveyors, Storbritannien (RICS). IUMW är gräns universitetet som erbjuder bachelor i fastighetsförvaltning... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska