BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Fastigheter i Nederländerna 2021

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

En kandidatexamen i fastigheter är berörda med fastighetsvärdering och marknadsanalys. Studenterna kommer att lära sig om olika ämnen som inkluderar juridik, ekonomi, marknadsföring och redovisning. På detta sätt kommer utexaminerade kunna arbeta i olika befattningar inom fastighetsbranschen.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära kandidatprogrammen i Fastigheter i Nederländerna 2021

2 Resultat i Fastigheter, Nederländerna Filter

BBA i International Facility Management

Breda University of Applied Sciences
BBA
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Är du en riktig go-getter med människor och ledarskap? Vill du skapa en miljö som är bra för kunder och anställda? Facility Management kan vara för dig!

Läs mer

Internationell anläggningshantering

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Är du intresserad av företagsekonomi eller funderar på att studera ett managementrelaterat program? Är du kreativ, en person person och en bra arrangör? Då kan International F ...

Läs mer