7 Kandidat Program i Fastigheter i Asien for 2024

Kandidat Program i Fastigheter i Asien for 2024Filter
    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är perfekt för dig om du vill bedriva en karriär inom finanssektorn och du är intresserad av att specialisera dig i fastighetsrelaterade rådgivnings- och konsulteroller. Det är särskilt relevant om du är intresserad av en förvaltningsroll inom bank-, finans- eller fastighetsprofessionella tjänster (värdering, strategisk fastighetsförvaltning, portfölj- och fondförvaltning). Kursen har utformats så att du kommer att dra nytta av en bred förvaltnings- och finansbakgrund och senare i programmet koppla dessa till specialsektorn för fastigheter.

    • Singapore, Singapore

    Heltid, Deltid

    8 månader

    På Campus

    Engelsk

    BA (Hons) i affärsstudier (Top-Up) ger dig kunskap och förståelse för affärsutveckling och ledning. Detta program har betoning på att lösa komplexa problem för att hjälpa företag att förbättra sina affärs- och ledningspraxis. Vi sänder våra klasser direkt så att du kan få samma klassrumsupplevelse från ditt hem. Vi gjorde också inspelade videor från Live-sändningen tillgängliga för våra studenter så att de kan besöka sina föreläsningar när som helst och var som helst.

    • Singapore, Singapore

    På Campus

    Engelsk

    FM-yrkesverksamma arbetar främst med operativ användning av byggnader och lokaler, anpassade till organisationernas kärnverksamheter som använder dessa utrymmen.

    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Science (Honours) i byggteknik och förvaltning ger ett utmärkt tillfälle för studenter som vill fortsätta utbilda sig inom byggteknik och konstruktion. Den framstegsbyggande byggnadsindustrin i Hong Kong och angränsande regioner kräver akademiker som har högspecialiserade färdigheter inom teknik, ledning och kommunikation. Studenter står också inför intellektuella utmaningar som främjar självutveckling och förbättrar problemlösningskunskaper. Våra välutbildade akademiker är mycket efterfrågade som professionella byggingenjörer och byggledare eftersom de enkelt kan anpassa sig till byggbranschens förändrade behov och har utvecklat den expertis som är nödvändig för att planera, samordna, övervaka och kontrollera den komplexa byggprocessen projekt.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    På IUMW erbjuder vår huvudverksamhet dig kvalitets- och globalt relevant utbildning inom fastigheter. Vår kandidatexamen i fastighetsförvaltning och auktion (Hons) (examen i fastighetsförvaltning och auktion) förbereder dig med en fördjupad förståelse av fastighetsperspektiv.

    • Skudai, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Fastighetshanteringsprogrammet som drivs av avdelningen är det första fastighetsprogrammet i landet. Programmet är huvudsakligen utformat för att möta olika yrkesbehov i fastigheter i regionen. Från tid till annan gjordes förändringar i programmet för att återspegla industrins förändrade behov.

    • Putrajaya, Malaysia

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    BSc (Hons) Fastighetsförvaltning