BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Försäljning i Danmark 2021

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Försäljningen kan vara en konkurrenskraftig och utmanande aspekt av näringslivet. Personer som studerar försäljningen lära sig att använda social och kommunikativ kompetens samt få en bakgrund inom finans, ekonomi och marknadsföring för att underlätta försäljning av tjänster eller produkter, vanligtvis i en detaljhandel, tillverkning, eller industriell kapacitet.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

De mest populära kandidatprogrammen i Försäljning i Danmark 2021

2 Resultat i Försäljning, Danmark Filter

Kandidatexamen i internationell försäljning

University College of Northern Denmark
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
3 terminer
15 Mar 2021
Engelska
Campusstudier

Är du passionerad för den internationella handeln på överlägsen nivå? Vill du också få kunskaper och kompetenser som gör det möjligt för dig att professionellt och självständi ...

Läs mer

Kandidatexamen i International Sales and Marketing Management

VIA University College
Kandidatexamen
<
Heltid
<
7 terminer
Engelska
Campusstudier

3½-årig kandidatexamen utbildad på engelska förbereder eleverna för jobb inom försäljning och marknadsföring över hela världen.

Läs mer