BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsledning i Italien 2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Företagsledning hänvisar ofta till en bredare tillnärmning till vissa begrepp som rör näringslivet. Inom detta studieämne kombineras olika sidor av ekonomi, finans, teknik och andra vetenskaper för att utveckla ett brett spektrum av kompetenser hos studenterna.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära kandidatprogrammen i Företagsledning i Italien 2021

2 Resultat i Företagsledning, Italien Filter

Kandidatexamen i Business and Management

University of Turin
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Handelshögskolan ingår i det internationella initiativet för Handelshögskolan, som nu erkänns i många internationella vetenskapliga avtal och utbytesprogram för studenter och ...

Läs mer

Kandidatexamen i företagsekonomi och ledning

University of Trieste
Kandidatexamen
Okt 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Ekonomien studerar handeln med begränsade resurser bland människor. Denna verksamhet omfattar institutioner - företag - som tillsammans med människor utgör det ekonomiska syst ...

Läs mer