Filter
Kandidatexamen
Amerikas förenta stater New Mexico Albuquerque Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Företagsekonomi på distans i Albuquerque, Amerikas förenta stater 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Många studenter är drivande till Albuquerque, New Mexico för sina examina av olika skäl. Det finns 8 högre utbildningsanstalter med University of New Mexico - campus har det högsta antalet elever. Det är ett statligt universitet. ITT Technical Institute i Albuquerque har det högsta antalet elever bland de privata institutioner.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi på distans i Albuquerque i USA 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Företagsekonomi, Albuquerque, Distansutbildning

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Grand Canyon University

Efter att ha tjänat Grand Canyon University (GCU) kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på Business Intelligence grad, kommer du att vara förberedd för många ka ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna din kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på affärsintelligens Efter att ha tjänat Grand Canyon University (GCU) kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på Business Intelligence grad, kommer du att vara förberedd för många karriärmöjligheter. I bachelorprogrammet Business Intelligence, som erbjuds av Colangelo College of Business, undersöker du de viktigaste funktionerna inom ledning, redovisning, ekonomi och marknadsföring. Du studerar också hur man utnyttjar webbanalys för att fastställa webbplatsens effektivitet med ett specifikt fokus på hur man spårar, registrerar, analyserar och avkrypterar webbplatstrafik.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska