BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i manchester i USA

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Företagsekonomi är ett studieområde där studenterna lär sig det som krävs för att driva ett företag. Olika ämnen som studeras kan vara reklam, marknadsföring, hantering av likvida medel, kommunikation, administration, affärsplanering och inhyrning och utbildning av anställda.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Manchester är den största staden i New Hampshire ingår i de tio bästa städerna i världen att leva, få en utbildning och trade.More än 8.000 doktorander från universiteten i Manchester.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i manchester i USA 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, manchester Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi

Southern New Hampshire University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
Spansk
Internet

Programmets kärnkurser ger en väl avrundad företagsadministration och du har möjlighet att gräva in specifika discipliner för att förbättra dina färdigheter och förbereda dem ...

Läs mer

Bachelor i International Business

Saint Anselm College
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

International Business stora leder eleverna att integrera kunskap om internationell finansiering, management, marknadsföring, för förståelsen av affärsprocesser, som genomförd ...

Läs mer