Filter
Kandidatexamen
Amerikas förenta stater Missouri Missouri Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Företagsekonomi på distans i Missouri, Amerikas förenta stater 2019

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi på distans i Missouri i USA 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Företagsekonomi, Missouri, Distansutbildning

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Central Methodist University

Vill du bygga ett framgångsrikt företag eller bidra till ett redan etablerat företag och hjälpa till att lyckas? Skulle dina idéer förbättra kundnöjdhet och vinst? Varje ... [+]

Vill du bygga ett framgångsrikt företag eller bidra till ett redan etablerat företag och hjälpa till att lyckas? Skulle dina idéer förbättra kundnöjdhet och vinst? Varje organisation, oavsett bransch, är beroende av affärsmässiga personer. Gå med i våra affärsstudenter på CMU, och du kommer också att vara på väg till en givande och framgångsrik karriär.

Om detta program/>

Business Major fokuserar på en mängd olika områden, bland annat marknadsföring och reklam, ledning, ekonomi, entreprenörskap och så mycket mer. Genom denna stora utveckling utvecklar du färdigheter som bygger och omvandlar dig till en professionell professionell redo att ta på sig affärsverksamheten.... [-]

Amerikas förenta stater Fayette USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska