BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Karlsruhe i Tyskland

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Företagsekonomi är ett studieområde där studenterna lär sig det som krävs för att driva ett företag. Olika ämnen som studeras kan vara reklam, marknadsföring, hantering av likvida medel, kommunikation, administration, affärsplanering och inhyrning och utbildning av anställda.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Karlsruhe är en stad med varma somrar och har ett kustklimat. Det ligger i delstaten Baden-Württemberg, Tyskland och är hem för mer än 200.000 människor. Staden är känd för sina universitet och andra fina anläggningar för högre utbildning. De stora inom forskning, vetenskap och teknik.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Karlsruhe i Tyskland 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Karlsruhe Filter

Internationell affärer, ungkarl

Karlshochschule International University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

En examen i International Business kan ge dig en karriär inom allmän management och strategi och med vidareutbildning kan du flytta till mer specialiserade områden som persona ...

Läs mer