BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Eskilstuna i Sverige

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studenterna att utveckla ledarfärdigheter, att förvalta pengar, marknadsföring och affärsetik.

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

Eskilstunas, har Spanien en historia som går tillbaka till medeltiden. Det har över 90.000 invånare. Det är beläget i Eskilstuna kommun i Södermanlands län.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Eskilstuna i Sverige 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Eskilstuna Filter

Kandidatexamen i International Business Management

Mälardalen University
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

International Business Management programmet är för dem som vill ha en utmanande karriär i den internationella världen av affärer och som vill studera på engelska tillsammans ...

Läs mer

Kandidatexamen i analytisk finans

Mälardalen University
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Kandidatprogrammet i Analytisk Finans förbereder dig för en utmanande karriär i den internationella finansvärlden. Genom att ge dig en solid grund i matematiken lär du bland a ...

Läs mer