BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi på deltid i Canterbury, Storbritannien 2020/2021

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studenterna att utveckla ledarfärdigheter, att förvalta pengar, marknadsföring och affärsetik.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Canterbury är en historisk katedral stad, och namnet betyder "Kent människor 's fäste ". Det är hem till fyra universitet och flera högskolor som täcker 25% av den vuxna befolkningen i Canterbury.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi på deltid i Canterbury i Storbritannien 2020/2021

4 Resultat i Företagsekonomi, Canterbury Filter

BA / BSc (Hons) Business Management med Professional Practice Year

University for the Creative Arts
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Våra praktikplatser ger dig möjlighet att utveckla din professionella, akademiska och personliga potential, och utrusta dig för att vara säker och engagerad i kreativa arbetsp ...

Läs mer

BSC (Hons) International Business

Kent Business School, University of Kent
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer.

Läs mer

BA / BSc (Hons) Business Management

University for the Creative Arts
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Oavsett om du vill starta ditt eget företag eller ta dig fram som ledare i en liten eller stor organisation i de kreativa branscherna, kommer vår BA / BSc Business and Managem ...

Läs mer

BA (Hons) Business & Management med ett år i industrin

Kent Business School, University of Kent
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) Business & Management examen omfattar en blandning av akademiska teorier och metoder tillsammans med praktisk praktisk erfarenhet och verkliga branschkännedom.

Läs mer