Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2020 i Canterbury i Storbritannien

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studen… Läs mer

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studenterna att utveckla ledarfärdigheter, att förvalta pengar, marknadsföring och affärsetik.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Canterbury är en historisk katedral stad, och namnet betyder "Kent människor 's fäste ". Det är hem till fyra universitet och flera högskolor som täcker 25% av den vuxna befolkningen i Canterbury.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Canterbury i Storbritannien 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Kent Business School, University of Kent
Canterbury, Storbritannien

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer.

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Kent Business School, University of Kent
Canterbury, Storbritannien

BA (Hons) Business & Management examen omfattar en blandning av akademiska teorier och metoder tillsammans med praktisk praktisk erfarenhet och verkliga branschkännedom.

BA (Hons) Business & Management examen omfattar en blandning av akademiska teorier och metoder tillsammans med praktisk praktisk erfarenhet och verkliga branschkännedom. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier