14 Kandidat Program i Företagsekonomi i Storbritannien for 2024

Kandidat Program i Företagsekonomi i Storbritannien for 2024Filter
    • Belfast, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna examen tillåter studenter att utveckla sin förståelse för ekonomiska tekniker samtidigt som de lär sig om principerna för Business Management. Studenter i företagsekonomi bör ha ett intresse av att använda ekonomisk teori och tänkande i tillämpade företagsmiljöer. Denna examen har mindre tonvikt på att använda matematik jämfört med en traditionell ekonomiexamen och programmet främjar numeriska färdigheter genom användning av uppdaterade affärsapplikationer.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Ta den här affärsexamen för att få grepp om en rad moderna affärspraxis. BA (Hons) Business Management (Top-Up)-kursen fokuserar på ett brett utbud av personliga och professionella ämnen så när du är klar kommer du att vara en anpassningsbar "allrounder" - väsentligt i dagens ständigt föränderliga affärsvärld. Denna BA affärsexamen kommer att utrusta dig med kunskapen för att ta dina nästa steg i affärsvärlden och ge dig en utmärkt grund för din karriär.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Odla din affärskompetens och utrusta dig med de praktiska färdigheter som arbetsgivare söker. Om du tar en betald arbetsplats under ditt tredje år kommer du att utveckla och förbättra dina anställningsförmåga. Våra studenter har utnyttjat placeringar hos arbetsgivare som Redmayne-Bentley, De Puy och Morrisons.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Förmågan att analysera och lösa affärsproblem i marknadsekonomier är mycket eftertraktad i många typer av karriärer, både i Storbritannien och runt om i världen. BA (Hons) Business Economics vid Lincoln kombinerar ämnen inom företagsekonomi och ekonomi med möjligheten att utveckla de färdigheter och problemlösningsförmåga som behövs för att ta itu med de mångfacetterade problem som dagens företagschefer står inför.

    • London, Storbritannien
    • Online

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vad gör den brittiska regeringen för att mildra de ekonomiska konsekvenserna av coronavirus-pandemin? Hur hanterar det globala samhället fattigdom? Vad kommer Brexit att betyda för handeln? Hur kan företag ta till sig möjligheterna i en koldioxidfri värld? I den här graden kommer du att utforska dessa och fler frågor, kriser och kontroverser när vi avslöjar ekonomins långtgående inverkan på vår värld. Ekonomer tar sig an allt från att tolka och förutse marknadstrender eller individuella affärsresultat per land, region eller marknad till att ge råd till företag, regeringar och individer om vardagliga och strategiska beslut. Dessa kan omfatta områden så olika som internationell handel, vinstmaximering, prissättningsbeslut, prognostisering av intäkter eller konsumentefterfrågan, förvaltning av den nationella hälso- och sjukvården och hantering av arbetslöshet eller ojämlikhet. Du kommer att lära dig att analysera och förutsäga effekterna av ekonomiska, sociala och offentliga politiska frågor på en mängd olika intressenter, inklusive konsumenter, investerare och företag, och hur man hämtar och ger den mest lämpliga insikten för att informera framtida beslutsfattande och strategi . När datas roll för att informera beslutsfattande växer, utökar denna examen dina avgörande färdigheter i datainsamling, hantering och tolkning, kvantitativ analys och prognoser. Du kommer att använda industristandardprogramvara, inklusive SPSS, Excel, Eviews, Minitab och andra statistiska paket, för att analysera data, bygga modeller och producera prognoser. Du kommer också att utveckla viktiga mjuka färdigheter som att kommunicera komplexa ekonomiska idéer till en icke-expert, ett logiskt förhållningssätt för att formulera och lösa problem, presentationsförmåga och lagarbete.

    • Bath, Storbritannien

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    • Kingston upon Thames, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna kurs har ett unikt pluralistiskt förhållningssätt. Du kommer att upptäcka en mängd olika ekonomiska tankar och teorier och därför lära dig att förstå och ta itu med problem från en rad olika perspektiv. Du kommer att studera varför företag, människor och myndigheter fattar beslut och konsekvenserna av dessa beslut.

    • Colchester, Storbritannien

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Sund ekonomisk förvaltning är nyckeln till att alla företag ska uppnå sina strategiska mål. I den här kursen kommer du att utveckla en bred förståelse för affärsverksamheten, samt lära dig de viktigaste verktygen och teorierna för ekonomisk förvaltning, och hur du tillämpar dessa på verkliga affärssituationer. Arden University s online BA (Hons) Business (ekonomi) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de ekonomiska förvaltningsverktygen och teorierna som är viktiga för affärsframgång.

    • Online

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta BA (Hons) Business (CMI)-program är utformat specifikt för att förbättra anställningsbarhet, praktiska färdigheter och karriärframgång. Få de kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att navigera i den moderna affärsvärlden. Under din BA i företagsledningskurs kommer du att få ett brett utbud av färdigheter, inklusive ekonomi, marknadsföring, informationssystem, entreprenörskap och mycket mer.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Utveckla nyckelfärdigheter inom ekonomi, redovisning och ledning med ett starkt yrkesfokus. Om du tar en betald praktik under ditt tredje år kommer du att utveckla och förbättra dina anställningsförmåga. Tidigare studenter har slutfört placeringar hos företag som Mercedes Benz, Price Waterhouse Cooper och detaljhandelsbanker. Vi uppmuntrar dig att förbättra dina entreprenörskunskaper genom en rad nationella studenttävlingar som IBM University Business Challenge.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Anpassningsförmåga och ett brett utbud av branschkunskaper erbjuder akademiker en stark plattform för att rikta karriärer inom en mängd olika affärssektorer. BA (Hons) Business and Finance vid Lincoln syftar till att utrusta studenterna med verktyg och kunskap för att verka i en rad olika affärsmiljöer och att utveckla en bred förståelse för affärer och finans ur ett internationellt perspektiv. Kursen introducerar affärs- och finansteori, inklusive vikten av dataanalys, juridisk kunskap, marknadsföring och verksamhet. Moduler har utformats för att ge eleverna möjlighet att utveckla förmågan att tillämpa lärande i praktiska situationer.

    • Online United Kingdom

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i företagsadministration vid ECBM är ett deltidsprogram som är utformat för att tillgodose unga yrkesverksamma behov som är villiga att följa en akademisk utbildning samtidigt som de kommer igång med sin karriär.

    • Exeter, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Målet med BSc Business Economics är att ge dig en teoretisk och praktisk förståelse för de ekonomiska beslut som företag och dess chefer möter och förmågan att analysera den ekonomiska och sociala miljö som dessa beslut fattas i.