BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Igualada i Spanien

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Igualada i Spanien 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Igualada Filter

Civilekonom och ekonomi

Universitat de Lleida
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
4 år
Katalansk
Spansk
Campusstudier

Graden i Business Administration and Management (ADE) som erbjuds har ett generellt fokus, resultatet av reflektioner genomförda med företrädare för privata och offentliga ins ...

Läs mer