BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi i Slovakien 2021

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

Slovakien eller Slovakien (Slovakiska: Slovensko eller Slovenská republika, båda namnen är officiellt erkänd), är en stat i Centraleuropa. Slovakien är medlem i Europeiska unionen så om du är medborgare i en annan medlemsstat, kan du lagligt vistas och arbetar i Slovakien utan restriktioner. Comenius Univerzity är den äldsta existerande slovakiska universitet, i Bratislava.

De mest populära kandidatprogrammen i Företagsekonomi i Slovakien 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Slovakien Filter

Bachelor of Business, ekonomi och förvaltning

Matej Bel University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Den examen från kandidatprogrammet "Business Economics and Management" kan utnyttja den förvärvade kunskaper i ekonomi, kvantitativa metoder, juridik, management och marknadsf ...

Läs mer