BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Târgoviște i Rumänien

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Företaksekonomi och examina Administration kommer att relateras till uppförandet av resurser i olika typer av miljöer. Eleverna kan räkna med att lära om arbetena av marknader i olika nivåer, såsom lokala ekonomier eller internationell handel, eller kan lära sig att vara organisatoriska ledare som vill förbättra ett företags omsättning, vinst eller bild.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Târgoviște i Rumänien 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Târgoviște Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi

Valahia University of Targoviste
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Målet med programmet är att bilda specialister som är välutbildade professionellt genom att främja en uppsättning värderingar baserade på solidaritet, icke-diskriminering, rät ...

Läs mer