4 Kandidat Program i Företagsekonomi i Nederländerna for 2024

Kandidat Program i Företagsekonomi i Nederländerna for 2024Filter
    • Maastricht, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Från privatpersoner till företag och myndigheter, vi gör alla val varje dag. Ekonomi är vetenskapen om val, från det personliga (Varför köper du det du gör?) till allmänheten (Hur påverkar regeringens politik konsumenternas beteende?). Företagsekonomi handlar samtidigt om att lösa specifika problem inom företag (Hur kan vi som företag få konsumenterna att välja vår produkt?). Att förstå de val som alla dessa aktörer gör är väsentligt i dagens globaliserande samhälle, där konsumenternas val och affärsmöjligheter multipliceras med timme.

    • Rotterdam, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Nijmegen, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Föreställ dig att förstå de komplexa ekonomiska dimensionerna av dagens utmaningar. Från miljömässig hållbarhet till inflation och vidare. Kandidatprogrammet Ekonomi och företagsekonomi utrustar dig med kompetens att analysera, förutsäga och förbättra ekonomiska situationer och val.

    • Utrecht, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du väljer att studera ekonomi och företagsekonomi i Utrecht väljer du en bred syn på ekonomiska frågor: det verkliga perspektivet. Vilka behov och mål har människor och organisationer i vårt komplexa samhälle? Vilka val gör de för att uppfylla sina behov och uppnå sina mål? För att hitta rätt svar på dessa frågor analyserar vi ekonomiska frågor med insikter från andra områden som geografi, juridik och samhällsvetenskap.