BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Tilburg i Nederländerna

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Den vackra staden Tilburg är känd som en perfekt semester plats. Men inte många är medvetna om att denna plats har några bra utbildningsinstitutioner såsom Tilburg University - School Ekonomihögskolan. Dessa universitet är kända för god utbildning och har goda affärsrelationer studier avdelningar.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Tilburg i Nederländerna 2021

4 Resultat i Företagsekonomi, Tilburg Filter

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Fontys University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
48 månader
Engelska
Campusstudier

IB är ett brett affärsprogram som täcker alla avdelningar i ett företag: från generell ledning till personal, marknadsföring och ekonomi.

Läs mer

Kandidatexamen i internationell handel och kommunikation

ISM University of Management and Economics
Kandidatexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Det internationella affärs- och kommunikationsprogrammet har utformats genom att ta hänsyn till globala affärstrender som globalisering, företagskulturens mångkulturella karak ...

Läs mer

Bachelor i logistikhantering - International Fresh Business Management

Fontys University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
48 månader
01 Jun 2021
Engelska
Tysk
Campusstudier

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transport ...

Läs mer

Kandidatexamen i marknadsföring - digitala affärsidéer

Fontys University of Applied Sciences
BSc
Sep 2021
<
Heltid
<
48 månader
15 May 2021
Engelska
Campusstudier

Våra BBA Marketing Management - Digital Business Concepts (DBC) skiljer sig från andra marknadsföringsprogram på flera punkter.

Läs mer