BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Wuhan i Kina

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

Utbildningsministeriet driver utbildning i Kina. Regeringen ger ofta delfinansiering för högre utbildning i de tekniska och offentliga universitet. Den kinesiska regeringen har också utvecklat akademiska läroplanen som gör dessa studenter med yrkeskunskaper för att vårda sina talanger.

Denna stad är bland de få pedagogiska och vetenskapliga centra i landet, längs Shanghai och Beijing. Under åren har det sett det största antalet högskolestudenter inskrivning i världen. De högre utbildning centra är mycket framstående, och många studenter som har passerat genom dem kan intyga det.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Wuhan i Kina 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Wuhan Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi

Wuhan University of Technology
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Syftar till att främja professionella medelhöga och avancerade företagsekonomiska talanger med kunskap och förmåga för ledning, ekonomi, lag, företags strategisk planering, bi ...

Läs mer

Kandidatexamen i internationell ekonomi

Wuhan University of Technology
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Det professionella målet är att främja senior specialiserade talanger som behärskar de grundläggande teorierna för modern ekonomi, särskilt internationell ekonomi, behärska gr ...

Läs mer