BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2020/2021 i ottawa i Kanada

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

Kanada är det bästa landet att fullfölja din högre utbildning om du är en interaktiv person. Nästan varje etnisk grupp är representerad i Kanada så det 'sa mångkulturellt samhälle. Språkbarriären är inte en fråga för utländska studenter som Kanada räknas som världens 's ledande inom språkutbildning.

Ottawa är erkänd som en av de bäst utbildade städerna i Kanada. Nästan hälften av befolkningen har examen från olika universitet och högskolor. Den huvudsakliga högre utbildning institution-universitetet i Ottawa och Carleton University har bidragit till detta både direkt och indirekt.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i ottawa i Kanada 2020/2021

2 Resultat i Företagsekonomi, ottawa Filter

Bachelor of International Business (BIB)

Carleton University Undergraduate
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
English (Canada)
Campusstudier

Sprott School of Business erbjuder en kandidatexamen i internationellt företagande som är erkänt som ett ledande program inom internationell företagsutbildning. Med fokus på i ...

Läs mer

Bachelor of Commerce (Business)

Carleton University Undergraduate
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
English (Canada)
Campusstudier

Sprott School of Business erbjuder ett Bachelor of Commerce (Honours) program som ger en komplett affärsutbildning. Programmet är mycket flexibelt med åtta koncentrationer (re ...

Läs mer