BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Vannes i Frankrike

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Vannes i Frankrike 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Vannes Filter

Ungkarl e -business et marknadsföring

Brest Business School
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Franska
Campusstudier

I över 30 år har kandidatexamen i Business Development (ursprungligen erbjuds av Orléans School of Business and Management) har erkänts av företag genom att uppfylla deras beh ...

Läs mer