BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Brest i Frankrike

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Brest är en stad i Bretagne, nordvästra Frankrike. Det är en militär hamnstad. Staden är hem för mer än 100.000 människor. Brest är hem för ett antal forsknings-och topp läroanstalter i Frankrike.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Brest i Frankrike 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Brest Filter

Ungkarl e -business et marknadsföring

Brest Business School
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Franska
Campusstudier

I över 30 år har kandidatexamen i Business Development (ursprungligen erbjuds av Orléans School of Business and Management) har erkänts av företag genom att uppfylla deras beh ...

Läs mer