8 Deltid Kandidat Program i Företagsekonomi 2024

Deltid Kandidat Program i Företagsekonomi 2024Filter
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Ta den här affärsexamen för att få grepp om en rad moderna affärspraxis. BA (Hons) Business Management (Top-Up)-kursen fokuserar på ett brett utbud av personliga och professionella ämnen så när du är klar kommer du att vara en anpassningsbar "allrounder" - väsentligt i dagens ständigt föränderliga affärsvärld. Denna BA affärsexamen kommer att utrusta dig med kunskapen för att ta dina nästa steg i affärsvärlden och ge dig en utmärkt grund för din karriär.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Odla din affärskompetens och utrusta dig med de praktiska färdigheter som arbetsgivare söker. Om du tar en betald arbetsplats under ditt tredje år kommer du att utveckla och förbättra dina anställningsförmåga. Våra studenter har utnyttjat placeringar hos arbetsgivare som Redmayne-Bentley, De Puy och Morrisons.

  • Heltid, Deltid

    42 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Studenter i University of Fredericton BBA-program är försedda med en blandning av rigorös teoretisk och tillämpad lärande som utvecklar de ledarkompetenser som krävs för att lyckas i dagens unika arbetsstyrka. Den består av kurser som täcker ett brett utbud av grundläggande, avancerade och specialiserade ämnen.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Sund ekonomisk förvaltning är nyckeln till att alla företag ska uppnå sina strategiska mål. I den här kursen kommer du att utveckla en bred förståelse för affärsverksamheten, samt lära dig de viktigaste verktygen och teorierna för ekonomisk förvaltning, och hur du tillämpar dessa på verkliga affärssituationer. Arden University s online BA (Hons) Business (ekonomi) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de ekonomiska förvaltningsverktygen och teorierna som är viktiga för affärsframgång.

    • Online

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta BA (Hons) Business (CMI)-program är utformat specifikt för att förbättra anställningsbarhet, praktiska färdigheter och karriärframgång. Få de kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att navigera i den moderna affärsvärlden. Under din BA i företagsledningskurs kommer du att få ett brett utbud av färdigheter, inklusive ekonomi, marknadsföring, informationssystem, entreprenörskap och mycket mer.

    • Hamburg, Tyskland

    Deltid

    8 terminer

    På Campus

    Tysk

    Deltidskursen i företagsekonomi är en ackrediterad, statligt erkänd kurs som erbjuds av University of Wismar, Yrkeshögskolan - Teknik, Business och Design.

    • New Kingston, Jamaica

    Heltid, Deltid

    4 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Med en online-företagsekonomi från University of the Commonwealth Caribbean Global Campus (UCCGC) kommer du att använda din starka ekonomiska grund och ha möjlighet att få en verklig inverkan på företagen. Tjäna din online företagsekonomi för att upptäcka nödvändiga färdigheter som behövs för att bli en kritisk medlem i en företagsorganisation. På grund av globaliseringen och den ökande konkurrensen inom näringslivet letar företagen efter individer som har dessa nödvändiga ekonomiska färdigheter, såsom prognoser på olika marknader och analys av data.

    • West Hartford, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Business Analytics och Managerial Economics-majoren ger dig värdefulla färdigheter i kvantitativa metoder och ekonomisk analys. Förbered dig på att arbeta på några av de största företagen i landet.