BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi i Brasilien 2021

Varje år väljer miljontals studenter i länder runt om i världen att ta en kandidatexamen. Denna typ av högre utbildning erbjuder en hel del erfarenhet inom ett visst område och i allmänhet krävs mellan tre och fem år för att slutföra studierna. Kandidatprogram finns i många olika länder.

Vad är en kandidatexamen i företagsekonomi i Brasilien? Detta studieprogram är utformat för att hjälpa studenterna lära sig om hur företag fungerar och växer. Studenterna kan studera ämnen såsom ekonomi, finans, management, marknadsföring, redovisning och entreprenörskap. Kurserna på programmen täcker vanligtvis ämnen såsom företagshistoria, analys, ledarskap och den globala ekonomin. De som studerar företagsekonomi i Brasilien får studera i ett land med en snabbt växande ekonomi och växande närvaro på den globala finansscenen.

De som väljer att fullfölja ett av dessa program kan njuta av en mängd olika fördelar, bland annat utökade färdigheter inom analytiskt och kritiskt tänkande, ledarskap och kommunikation. De som utexamineras får ofta också värdefull internationell erfarenhet och kan till och med kunna förbättra sina språkkunskaper.

Undervisningsavgifter och andra kostnader kommer att variera från program till program. Eftersom planering är nödvändigt för att säkerställa en lyckad utbildningserfarenhet är det mycket viktigt att studenterna kontaktar de lärosäten de är intresserade av. Det ger dem möjlighet att få ekonomisk information och försäkra sig om att programmet i fråga passar dem.

Man kan söka sig till ett antal yrken med en kandidatexamen i företagsekonomi från Brasilien. Studenter upplever ofta att de kan arbeta för en mängd olika företag, särskilt de som är verksamma i flera länder. Studenterna kan också välja att arbeta för statliga tillsynsmyndigheter eller ideella organisationer. De kan även satsa på att starta egna företag. Denna examen utgör också en solid grund för vidare studier på master- och forskarnivå.

Om du är intresserad av att ta en kandidatexamen i företagsekonomi i Brasilien kan vi hjälpa till. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

 

6 Resultat i Företagsekonomi, Brasilien Filter

International Business Education Alliance

Brazilian School of Public and Business Administration
Kandidatexamen
<
Heltid
<
8 terminer
Engelska
Campusstudier

International Business Education Alliance (IBEA) är ett innovativt program som ger studenterna för studenter med en unik och omfattande bild av företagens globala miljö.

Läs mer

Examen i administration

ESPM – Brasil
Kandidatexamen
Feb 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Portugisiska
Campusstudier

På ESPM är Administration för dig som vill vara en professionell med en innovativ, entreprenörsk och digital tänkesätt och inriktning, särskilt för att arbeta inom marknadsför ...

Läs mer

Internationell handel

Universidade de Caxias do Sul
Kandidatexamen
Mar 2021
<
Heltid
<
4 år
Portugisiska
Campusstudier

Den internationell handel skapades för studenter som bedriver tvärvetenskaplig utbildning. Med ett intresse för historia, geografi, kultur, språk, ekonomi, administration, jur ...

Läs mer

Företagsledning

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)
Kandidatexamen
<
Deltid
Portuguese (Brazil)
Campusstudier

Utbilda yrkesverksamma med strategisk vision och kritiska ledningssystem, så att de kan utveckla och hantera integrerade projekt ledningssystem genomförande, som omfattar kval ...

Läs mer

Företagsledning

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)
Kandidatexamen
<
Heltid
<
8 terminer
Portuguese (Brazil)
Campusstudier

Med omfattande innehåll, dynamisk och fokus på de mest moderna metoder för förvaltning, utvecklar kursen kritiskt tänkande, etiskt och socialt ansvarstagande.

Läs mer

Ungkarl i företagsekonomi

Grupo Tiradentes
Kandidatexamen
Mar 2021
<
Heltid
<
4 år
Portuguese (Brazil)
Campusstudier

Planera, organisera, leda och styra människor, material och finansiella resurser. Dessa är de klassiska funktioner Administratör att under sin karriär, tillade att andra vikti ...

Läs mer