BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Företagsekonomi 2021 i Leura i Australien

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Företaksekonomi och examina Administration kommer att relateras till uppförandet av resurser i olika typer av miljöer. Eleverna kan räkna med att lära om arbetena av marknader i olika nivåer, såsom lokala ekonomier eller internationell handel, eller kan lära sig att vara organisatoriska ledare som vill förbättra ett företags omsättning, vinst eller bild.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Leura är känd för att ha olika centra turistattraktion. Som ett resultat, har instates utvecklats där eleverna kan studera gästfrihet kurser. Ett exempel är Blue Mountains International Hotel Management School, som har ett campus här.

Be om information Kandidatprogram i Företagsekonomi i Leura i Australien 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Leura Filter

BAi Business - Förvaltning

Kendall College
BA
<
Heltid
Campusstudier

Business utbildningsprogrammet akademiker med en ledning koncentration är redo att komma igång i beslutsfattande positioner.De får en solid grund i ledningen

Läs mer

BAi företagsekonomi - Small Business Management

Kendall College
Kandidatexamen
<
Heltid
Campusstudier

Kendall nya koncentration i Small Business Management kan hjälpa akademiker förbereda att starta och / eller expandera ett litet företag.Genom sina studier och praktik, som ka ...

Läs mer