302 Kandidat Program i Förenade arabemiraten for 2024

Kandidat Program i Förenade arabemiraten for 2024Filter
    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatprogrammet vid EAHM pågår i 3 år där studenterna kommer att få en god förståelse för vad som är gästfrihet, hur det drivs och hur det existerar i en stad som Dubai. Studenter kommer att få en holistisk syn på gästfrihetens värld genom att studera primära ämnen som Front Office Operations, F&B-service, Events och Housekeeping. Tillsammans med specialiserade kurser för gästfrihet kommer de att utveckla sig själva i grunder som ekonomi, ekonomi och mänskliga resurser.

    • Berlin, Tyskland
    • Iserlohn, Tyskland
    • + 2 more

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk, Tysk

    Som morgondagens chef är entreprenöriellt tänkande och handling dina mest värdefulla verktyg. Ett framgångsrikt avslutat program i företagsekonomi är din biljett till en karriär inom den privata sektorn. Våra studenter får de bästa jobbmöjligheterna tack vare den praktiska erfarenhet de får tidigt.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vår fyraåriga kandidatexamen för datavetenskap är inriktad på att konstruera robusta och användbara system. Vi syftar till att lära människor inte bara hur man använder nyskapande verktyg och tekniker, utan hur man bygger nästa generation av programvaruverktyg som andra systemkonstruktörer kommer att använda. Detta program syftar till att ge en välintegrerad balans mellan teoretiska underlag och praktisk erfarenhet, starkt informerad av forskningens expertis från vår akademiska personal.

    • North Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Oavsett om din dröm är att leda en stor hotellkedja, leda en kökspersonal, planera stora evenemang, ha ett kontor på ett kryssningsfartyg eller driva ditt bed and breakfast, kommer en Hospitality Management-examen från Northwood att hjälpa dig att starta din karriär i samma ögonblick som du kliver på Campus.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Deltid

    1 år

    Blandad

    Engelsk

    Snabbspår din karriär med vår BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) - London Metropolitan University, Storbritannien. Konvertera ditt högre nationella diplom till en brittisk examen på ett år. Skaffa expertis inom ledarskap, strategi, internationella affärer, innovation, ekonomi och organisationskultur. Vårt moderna program inkluderar ett konsultprojekt som säkerställer beredskap i verkligheten. London Met tillhandahåller hela universitetsprogrammet, med 100% innehåll direkt från universitetet.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Heltid, Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Det dubbla certifieringsprogrammet är utformat för studenter som vill inleda en professionell karriär inom affärer och företagsledning. Den här företagsledningskursen hjälper dig att utveckla analys- och utvärderingsfärdigheter som kan tillämpas på verkliga situationer. Du kommer att utveckla din kunskap och förståelse för de olika funktionella affärsområdena, inklusive ledning, marknadsföring, personalresurser, ekonomi och verksamhetsledning inom ett globalt sammanhang. Du kommer också att utrustas med de färdigheter som krävs för att lyckas i affärer, såsom entreprenörskap, digital kompetens, samarbetsarbete och kommunikationsförmåga.

    • Ras Al-Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    B. Eng (Hons) Electrical & Electronic Engineering är en internationellt erkänd examen som ger dig färdigheter att utveckla en karriär inom de flesta områden inom modern elektrisk och elektronisk teknik.

    • Dubai, Förenade arabemiraten
    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    The EIBFS BSc in Banking and Finance: Specialization in Accounting aims to offer a high quality specialized learning involving students in a continuous process of learning that helps them to develop, grow, and establish a well-rounded career in the corporate/financial sectors...

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration (BBA) program från School of Business, MUD, utrustar studenter att tillämpa begrepp och metoder från ett gemensamt organ av affärskunskap för att generera affärslösningar.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Varför ska du studerar BBA på ECMIT? Upp till 60 intjänade från en MOHESR erkända institutioner krediter acceptera för överföring. Högkvalificerad internationell fakultet med doktorsexamen ...

    • Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Energi är en nyckelkomponent i den moderna civilisationen. Eftersom borrningen av den första kommersiella oljekälla i 1858, har petroleumingenjörer och geovetare ingenjörer levereras världen med den främsta energikälla - råolja och naturgas.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Genomför kandidatexamen i design (grafisk design) på SAE och börja din karriär i den oändliga världen av designbranschen. Utforska alla designområden från typografi, förpress, design för tryckta medier och digitala plus mer. Du kommer att fokusera på skapandet av visuella bilder och utveckla en bred förståelse för alla delar av designbranschen med fokus på grafisk design och komponenter i webbdesign och vidare. Du kommer att studera ritningens begrepp och metoder med hjälp av en mängd olika medier med tonvikt på att dra från livet, inklusive anatomiska studier och perspektivtekniker för miljö och karaktärsbyggande. Du kommer att genomföra specialiserade enheter utformade för studenter att delta i verkliga projekt under ledning av expert SAE-personal. Med denna unika undervisningsstil kommer du att visa dina färdigheter och tekniska kunskaper i en samarbetsvillig och kreativ studiobaserad inlärningsmiljö.

    • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Våra grund Maskinteknik program grunder dig i design och utveckling av mekaniska system, strukturer, termovätskesystem, flygsystem, avancerade transport och energisystem. Du lär dig att arbeta i en mängd olika områden, bland annat energiomvandling, produktdesign och utveckling, tillverkning, konstruktion och forskning. Du kommer också ha möjlighet att välja en koncentration i flygteknik, med fokus på flygplan och rymdfordonsdesign.

    • Dubai, Förenade arabemiraten
    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • + 1 more

    Deltid

    På Campus

    Engelsk

    BBA är ett grundutbildningsprogram bestående av tre faser med kontaktbaserade klasser som levereras i UAE endast på fredagen, vilket kan slutföras på cirka 2,5 år.